Board index Barbecue Board General Discussion Server problems?

Server problems?

This is the place to ask your BBQ questions, share information, and more.
Post Thu Jul 08, 2004 5:27 pm
goldenbear medium-rare
medium-rare

Posts: 52
Location: Southern California
Anyone out there experiencing problems accessing this website? Sometimes it doesn't respond so I have to refresh. Maybe with all of the traffic here with people crazy over BBQ, the server isn't able to handle all of the hits or that we exceeded the amt of bandwidth allowed for this site?

Post Thu Jul 08, 2004 5:39 pm
jm42fan well done
well done

Posts: 421
Location: OKlahoma, Yukon

Mine does the same thing. Who spilled the sauce on the server?

Post Thu Jul 08, 2004 7:07 pm
AndyC medium-rare
medium-rare

Posts: 87
Location: Oshkosh, WI

I see the same problems, been like that for about 2 weeks now for me.
My BBQ/Grilling log - http://catertots.net/

Post Thu Jul 08, 2004 11:29 pm
Vinsect well done
well done

Posts: 576
Location: Middle Tennessee
I just switched from cable to DSL a couple of weeks ago so I just thought my DSL was crappy.
If it aint broke, Break it!
Then rebuild it better.

Post Fri Jul 09, 2004 8:40 am
Bob-BQN User avatar
well done
well done

Posts: 12904
Location: Texas
Yup, I've been having the same refresh or backup and retry problems every since I got back from vacation, about two weeks now. :( Hadn't experienced the same trouble on any other site. You're not alone :? .
Image

Post Fri Jul 09, 2004 9:27 am
Info@Workman Site Admin
Site Admin

Posts: 590

Thanks for letting me know. We've been having some server problems and some network issues (we house the server ourselves). I'll investigate to see if the rebooting has led to some unforseen problems. (I work remotely, so usually I'm able to spot if there's a problem outside the network, but I've not had the troubles you all are describing!)

Info

Post Fri Jul 09, 2004 10:09 am
SRH_21 medium
medium

Posts: 104
Location: Attleboro, MA
I have trouble when I am at work, but no trouble at home. I have the same problems, but also have issues logging in, too.


Return to General Discussion

cron